KLART SOM GLAS
RENT SOM VAND!

Profil

Aktiv Rengøring DK tog sin spæde start i 1989 med Gitte Hald som indehaver og den eneste bag skrivebordet og “i marken”. Firmaet er langsomt vokset, og i løbet af 2005/06 fordobledes staben, så der i dag er omkring 15 assistenter ansat.
Frihed og fleksibilitet er nøgleordene for Aktiv Rengøring DK, som lægger stor vægt på den nære kontakt til kunden.

Vi klarer store og små rengøringsopgaver

Kommandovejen i firmaet er kort – både når det gælder udførelsen af opgaver og behandling af akut opståede problemer.

Administrationen består i dag af administrerende direktør Dorte Broe og inspektør Birgit Topp, som begge er beslutningsdygtige – et faktum der sikrer en effektiv og smidig betjening.
​Aktiv Rengøring DK udfører professionel rengøring for alle typer erhvervsvirksomheder.

Alle typer af rengøring udføres

Vi klarer både den daglig rengøring, specialrengøringen og hovedrengøringen. Vi tilbyder en skræddersyet rengøringsplan, der tilpasses jeres ønsker og behov.

Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring, hvor servicen er i top og prisen i bund.

Vi har altid fokuseret på at minimere enhver anledning til reklamation samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givende opgave.

Rengøring er en tillidssag. At kunder nu i 25 år har betroet os deres rengøringsopgaver betragter vi som en erkendelse af at vi leverer hvad vi lover både med hensyn til tid, kvalitet og den rigtige pris.

En god rengøring er også en miljøvenlig rengøring. Som lokal virksomhed har vi også et ansvar for at sikre vores drikkevands kvalitet og miljøet generelt. Derfor foretrækker vi altid de miljøvenlige løsninger med svanemærkede rengøringsprodukter.

​Få et uforpligtende tilbud:

    ​Tilfredse kunder er vigtigt for os, det er en tillidssag.